Ιούλιος 2019: Η εταιρία ΓΙΟΡΜΑΝΗ Β. Ε.Π.Ε. διακρίθηκε ως μια από τις υγιέστερα αναπτυσόμενες εταιρίες στον Θεσμό DIAMONDS of the Greek Economy που διοργανώνει η New Times Publishing για το έτος 2019. Οι εκπρόσωποι των υγιέστερα αναπτυσσόμενων εταιρειών της χώρας εξέπεμψαν ισχυρό μήνυμα για τις προοπτικές και τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας, στη διάρκεια της εκδήλωσης επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2019.  Οι βραβευθέντες ανακοίνωσαν δεκάδες επενδυτικά σχέδια τα οποία υλοποιήθηκαν ή ευρίσκονται σε εξέλιξη, αναφέρθηκαν σε σημαντικά προγράμματα αύξησης του αριθμού των εργαζομένων και εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης, ενώ μίλησαν για τις κινήσεις τόνωσης της εξωστρέφειας τους και ανοίγματος νέων αγορών στο εξωτερικό. Στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε στις 10 Ιουλίου από την εταιρεία New Times Publishing στο Grande Bretagne Hotel Athens, με τη συμμετοχή πάνω από 600 εκπροσώπων των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας, βραβεύτηκαν και τιμήθηκαν οι επιχειρήσεις «διαμάντια» από όλο το επιχειρηματικό φάσμα (βιομηχανία, τουρισμός, εμπόριο, υπηρεσίες). Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εκδήλωση – που διοργανώνεται επιτυχημένα για 16η συνεχή χρονιά – έγινε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), με παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας. (πατήστε το εικονίδιο DIAMONDS 2019 SFRAGIDA new)

Μάρτιος 2019: Η εταιρία ΓΙΟΡΜΑΝΗ Β. ΕΠΕ αναδείχθηκε στις 206 πιο δυναμικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας "Growth Awards", που διοργάνωσαν για τρίτη συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton (πατήστε το εικονίδιο PR13443 Signatures2 07 GROWTH DRIVER).

Οκτώβριος 2018: Η ΓΙΟΡΜΑΝΗΣ ΧΗΜΙΚΑ πιστοποιείται κατά ISO 14001:2015 για την εφαρμογή Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (ΣΠΔ) (πατήστε το εικονίδιοikonidio ISO 14001).

Αύγουστος 2018: Εναρξη λειτουργίας νέας ιδιόκτητης υπερσύχρονης εγκατάστασης στο ΒΙ.ΠΑ. ΒΙΟ.ΠΑ. Διυλιστηρίων Ασπροπύργου Αττικής.

Ιούνιος 2018: Δημιουργία, σε συνεργασία με την Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε., εκπαιδευτικού βίντεο, εντός των βιομηχανικών εγκαταστάσεων Ελευσίνας, όσον αφορά την ορθή και ασφαλή εκφόρτωση χημικών ουσιών.